BARNA TINT NOGAL BRILLO

Aquest armari elaborat en xapa de noguera precompostada i en acabat brillant conté àpexs de materials tan diversos com el mirall, el porcelánic o el cristall transparent.
Doca proposa als seus clients anar una mica més enllà i cobrir la part posterior d’aquest armari vestidor amb miralls fumats o amb porcelánics imitació pedra de Pulpis perquè el conjunt global del vestidor sigui d’un gran impacte visual.

LEACH REFLEX

Contrastos i harmonia entre cristall, acer i fusta. DOCA ens presenta un ampli espai d’elegants acabats amb l’armari realitzat en model Formentera amb obertura batent i tirador incorporat en el marc de 45mm d’aquesta porta. El marc de color negre es combina perfectament amb el cristall model mirall Rèflex, que té la particularitat de deixar veure l’interior de l’armari una vegada la llum interior s’encén, provocant un joc de llums i ombres molt atractiu. El seu interior es presenta en xapa de roure en acabat Panga, atorgant qualitat, disseny i elegància al conjunt global de l’armari.

SEDAMAT BLANCO. LACA TACTO SEDA

A molts de nosaltres ens agraden els espais nets, habitacions senzilles però elegants en els quals els mobles flueixen i s’integren a l’espai, a vegades ens hem vist obligats a sacrificar el disseny, perquè en una casa és necessari tenir un bon sistema d’emmagatzematge.

Barna Tabac

Guardem sabates que mai tornarem a usar perquè ens fan mal, jerséis que comprem per capritx, pantalons que pot ser que tornin a posar-se de moda, vestits que encara pengen amb l’etiqueta perquè no hem tingut l’ocasió per a portar-ho, aquesta americana de l’avi que conservem per nostàlgia… el que fem és emmagatzemar records.

Baus Roble 68

Imagina poder guardar la teva roba amb el mateix estil amb el qual la llueixes. És fàcil amb el nostre nou armari “Baus Roble 68”, un guarda-roba amb presència clàssica i detalls molt elegants.

Barna Olmo Natur