IL·LUMINACIÓ

És sabut per tots que la il·luminació és un factor a tenir en compte en el disseny dels espais d’un habitatge, i per això, Doca, actualitza tota la seva lluminària per a utilitzar l’última tecnologia led existent en el mercat i poder oferir solucions pràctiques i respectuoses amb el medi ambient.

SISTEMES D’APERTURA

Portes corredisses coplanars, portes escamoteables, plegables, corredisses simples, abatibles, obliqües, plegables verticals…. formen l’ampli catàleg d’obertures de les quals disposa Doca perquè cada disseny s’adapti a la perfecció a l’espai sense haver de prescindir de disseny o funcionalitat.

EMMAGATZEMATGE

Els nostres mobles estan pensats perquè el seu interior s’adapti a les necessitats dels nostres clients en el moment d’emmagatzemar tot allò en relació a la cuina. Mobles 100% personalitzables gràcies a carros extraïbles, cistells, accessoris interiors, raconers….

CONTENIDORS

Doca s’adapta a les últimes necessitats no únicament dels nostres clients, sinó del nostre món. Per això, disposa de les millors opcions per al reciclatge, ja que els nostres accessoris de contenidors permeten la classificació dels desaprofitaments galledes en funció del seu futur reciclat.

ORGANITZADORS

Cada vegada més, volem que les nostres cuines siguin linealment perfectes, per la qual cosa la introducció de grans calaixos es presenta cada vegada més en els nostres dissenys perquè la seva línia sigui contínua al llarg de tota la cuina. A causa d’això Doca desenvolupa múltiples propostes perquè el magatzematge sigui perfecte i que la funcionalitat sigui màxima.

CUBERTERS

Les cuines han de ser boniques per fora i per dins. Frase molt present en la filosofia Doca ja que a l’àmplia gamma de cuberters que disposa, se li suma el poder personalitzar-los en color perquè els nostres colors preferits no estiguin únicament a l’exterior. A més, Doca treballa els colors RAL, per la qual cosa compta amb infinites possibilitats.