Timeless Castañer Fernor

 

A Doca ens agrada innovar i per això hem creat una cuina clàssica amb aire una mica rebel, la “Timeless Castañer Fernor”.

El millor de les cuines clàssiques és la seva distribució igual que els grans espais de treball i d’emmagatzematge amb els quals solen comptar.

Gregal Roble Natural

“Chup, chup, chup…” és el so d’un guisat a foc lent, d’una recepta que ha estat a la família des d’abans que ningú pugui recordar, i és que hi ha cuines que conviden a guisar.

Això passa amb la nova cuina “GREGAL ROURE NATURAL”, una cuina per als més nostàlgics i per als amants dels contes de fades perquè el seu disseny està pensat per a enamorar.

Step Nogal Velho

Luxury Stone Cassini

Les cuines cada vegada més s’integren en espais oberts que connecten les diferents zones de la casa. No volem veure aigüeres ni campanes extractores sinó elements purs i senzills que únicament ens proporcionen aigua i evitin fums i olors, això ho hem aconseguit amb la cuina Cassini Stone.

Craft Shaving / Sedamat Oceanic

Perquè ens agrada l’ordre i l’estètica. Tot té un perquè i una raó lògica per la qual una idea neix, creix, es desenvolupa i perquè no, mor.

En definitiva l’evolució lògica i constant del disseny. Seguint les últimes tendències d’aires “retro-vintage industrials” Doca crea la seva nova sèrie Craft. Es tracta de recordar aquest embalatge industrial elaborat amb taulers d’encenall que amb les seves lletres estampades en negre revelaven el secret del seu interior.

Luxury Stone Argus

Vivim envoltats de bellesa infinita que a vegades no som capaços d’apreciar, és necessari parar un moment i contemplar allò que ens envolta. Hi ha bellesa en un bosc, en una muntanya o en aquesta petita flor que malgrat l’adversitat és capaç de créixer enmig de la ciutat.

Tiznar Stamp

DOCA presenta una nueva propuesta de distribución y diseño para un hogar innovador, adaptando la experiencia y las tendencias, donde se combinan los espacios tradicionales de la cocina con el resto de las estancias comunes de la vivienda, mostrando los materiales y productos al más alto nivel.

Lavenet Negresco

Un nuevo concepto de cocina donde DOCA traslada el arte pictórico del lienzo a la cocina en forma de frentes de cocina grabados en piedra natural.

Barna Tint Brack

El minimalisme pretén reduir els continguts a les seves expressions elementals, però Doca, va un pas més enllà; seguint aquestes pautes es realitzen petits detalls presents en cadascun dels elements que formen aquesta cuina tan singular.