Projecte de rehabilitació al Casc Antic de Tarragona

Cuina1 va col·laborar en la instal·lació de les cuines d’aquesta de reforma d’un edifici d’habitatges situat al Casc Antic de Tarragona.

El projecte, dirigit per l’arquitecte Antoni Bou i AVL Arquitectura, ha conservat la façana i l’essència de l’antic edifici, però adaptant totalment els espais interiors per a dotar-los de totes les comoditats.

Reforma de cuina color Stone

Reforma de cuina en col·laboració amb Marta Magriñá interiorisme.

En aquesta ocasió s’ha optat per uns tons suaus en color stone, els fogons són de Neolith Pietra di Luna.

Cuina Smooth Blanco de Doca

 

Una cuina blanca oberta al menjador de línies fines i minimalistes és el que hem aconseguit en aquesta reforma, en la qual hem instal·lat mobiliari de Doca model Smooth Blanco, fogons de Neolith Pietra di Lluna i parquet Gold XL en roure natural.

Cuina Smooth Nero de DOCA

Un dels nostres últims projectes realitzats, una cuina amb mobiliari DOCA amb acabats Smooth Nero i Nordik Leuca i amb un taulell de cuina de granit de Sensa Black Beauty.

Reforma integral cuina

Un dels nostres últims projectes de reforma integral de cuina, amb mobiliari Ambit model Fx Notte.

Reforma de un baño

Reforma integral de un baño realizada en una vivienda. Mobiliario CODIS con acabado seda mate y roble natural. Plato de ducha de FIORA. Griferia acabado en negro de PAFFONI. Suelo y revestimientos de las paredes de NEOLITH Zaha Stone y microcemento.

Reforma integral de cuina

Reforma realitzada en un habitatge. Model Intra de SANTOS amb acabat sedamat Blanco. Electrodomèstics d’integració de BOSCH i campana a sostre de NOVY.

 

Reforma a Vilafortuny

 

Reforma integral de cuina realitzada a un habitatge a Vilafortuny (Tarragona). Mobles de Santos model Fine negre i encimera de Dekton Doomos.

Reforma integral a Tarragona

 

Reforma integral realitzada a un habitatge adossat a Tarragona. Fotografia de Kethely Gomes.