Reforma integral cuina

Un dels nostres últims projectes de reforma integral de cuina, amb mobiliari Ambit model Fx Notte.

Reforma de un baño

Reforma integral de un baño realizada en una vivienda. Mobiliario CODIS con acabado seda mate y roble natural. Plato de ducha de FIORA. Griferia acabado en negro de PAFFONI. Suelo y revestimientos de las paredes de NEOLITH Zaha Stone y microcemento.

Reforma integral de cuina

Reforma realitzada en un habitatge. Model Intra de SANTOS amb acabat sedamat Blanco. Electrodomèstics d’integració de BOSCH i campana a sostre de NOVY.

 

Reforma a Vilafortuny

 

Reforma integral de cuina realitzada a un habitatge a Vilafortuny (Tarragona). Mobles de Santos model Fine negre i encimera de Dekton Doomos.

Reforma integral a Tarragona

 

Reforma integral realitzada a un habitatge adossat a Tarragona. Fotografia de Kethely Gomes.

Reforma de cuina a Montferri

 

Reforma integral d’una cuina a un habitatge a Montferri amb la col·laboració de Marta Magriñá Interiorisme.

Mas Moscat. Cases singulars de l’Empordà

Fantàstica rehabilitació del Mas Moscat (1850), a Pals, Baix Empordà, un projecte de Glòria Duran, Arquitecte per a la promotora Cases Singulars de L’ Empordà, en el que hem col·laborat amb l’ instal·lació de la cuina.

Cuina blanc i gris

Moderna i ben coordinada. En aquest projecte el blanc i el gris com a colors únics ens han donat molt bon resultat, donant lloc a un ambient ampli i diàfan gràcies a l’absència d’obstacles visuals a la zona de l’illa central ja que es va optar per la col·locació d’una campana de sostre de Novy Pure’Line. Els mobles són el model Minos Line en blanc brillant de Santos, taulell de cuina és de silestone color White storm i electrodomèstics de Bosch

Reforma integral habitatge a Tarragona

La reforma d’aquest habitatge es va plantejar al costat dels seus joves propietaris des de la base de la calidesa que ens aporta la fusta buscant la millor harmonia per combinar-la amb materials moderns seguint sempre una mateixa pauta en els seus acabats, així aconseguim finalment un criteri estètic uniforme convertint també les seves estades a funcionals i pràctiques.