Cuina amb personalitat

Amb aquest projecte hem aconseguit reunir tots els elements que envolten l’espai de la cuina per crear un ambient amb molta personalitat. El mobiliari és de Santos Model Line amb un acabat de teca i l’encimera és de granit negre intens.

Cuina Elegància

Reforma de cuina realitzada amb la col·laboració de la Interiorista Marta Magriñá. Aquesta vegada s’ha optat per les combinacions de materials nobles com el model de Santos en fusta acabat Roure xampany i la laca brillant del model de Santos Minos gris antracita. El sobre és de Silestone Blanc Zeus, creant en conjunt una cuina elegant i contemporània.

Cuina Blanc i Negre

Aquesta cuina ha estat dissenyada segons el criteri dels seus propietaris, aconseguint un resultat excel·lent. La combinació de la gama de colors i materials ha estat estudiada fins a l’últim detall. Els mobles són de la serie Line de Santos en Blanc seff combinada amb vidre negre; el taulell de cuina és de Krion color Stone White; el terra és el model cementi marengo de Todagres; les parets són de microciment realitzades per Dekorcem; la campana és de Novy i el frigorífic de Bosch.

Cuina Espai Obert

En aquest projecte la cuina aporta una dinàmica nova a l’habitatge, quedant integrada al saló.
Consta d’una gran illa central on es troba l’aigüera i en la qual se situa una taula de grans dimensions. Paral·lelament, una línia de mòduls delimita les zones de cocció i d’emmagatzematge. Els colors utilitzats són el larici i el blanc brillant del model Minos de Santos, els quals creen un ambient ampli i acollidor. Els electrodomèstics són de Siemens, la campana de Novy i el parquet de Quick Step.

Cuina blanc i gris

Moderna i ben coordinada. En aquest projecte el blanc i el gris com a colors únics ens han donat molt bon resultat, donant lloc a un ambient ampli i diàfan gràcies a l’absència d’obstacles visuals a la zona de l’illa central ja que es va optar per la col·locació d’una campana de sostre de Novy Pure’Line. Els mobles són el model Minos Line en blanc brillant de Santos, taulell de cuina és de silestone color White storm i electrodomèstics de Bosch

Cuina funcional

Aquesta cuina s’ha realitzat en col·laboració amb la interiorista Marta Magriña. Es va optar per la calidesa de la fusta del model Ariane de Santos, acabat freixe ivori a la zona de treball i el blanc brillant del model Plànol a la zona d’emmagatzematge. Aquesta combinació juntament amb l’absència de mobles alts ens ofereix un ambient ampli i molt acollidor. La campana de sostre és de Novy i els electrodomèstics de Bosch.

Cuina minimalista

Projecte realitzat en un ampli espai, en el qual s’ha projectat un ambient molt funcional on destaquen les portes sense tirador del model Minos de Santos en blanc laca seda mate i que fa un perfecte contrast amb el material escollit per taulell de cuina al Neolith en color fang, la campana és el model Pure’Line de Novy i els electrodomèstics de Neff.